— Vlees en Visgerechten —
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen en salade.
Carne (vlees)
Scaloppina ai Funghi Porcini
Kalfsvlees
met bospaddenstoele, room en truffel.
€22,75
Scaloppina dello Chef
Kalfsvlees
met champignons, gorgonzola en parmaham.
€23,75
Scaloppina al Dragoncello
Kalfsvlees
met dragon en room.
€22,75
Scaloppina al Limone
Kalfsvlees
met citroen en roomsaus.
€22,75
Saltimbocca alla Romana
Kalfsvlees
met parmaham, wijn en salie.
€23,75
Filetto ai Funghi Porcini
Ossenhaas
met bospaddenstoelen, room en truffel.
€24,75
Filetto al Pepe Verde
Ossenhaas,
groene peper en room.
€24,75
Filetto al Gorgonzola e Tartufo
Ossenhaaspuntjes
met champignons en room.
€24,75
Straccetti ai Funghi e Gorgonzola
Ossenhaaspuntjes
met champignons en room.
€23,75
Straccetti dello Chef
Ossenhaaspuntjes
met groene peer, gorgonzola en truffel.
€23,75
Tagliata di Manzo
Gegrilde
ossenhaas met honing, parmezaanse kaas en rucola.
€24,50
Pollo alla Cacciatore
Kipfilet
met tomaat, paprika, olijven, kappertjes en rode peper.
€18,75
Rib Eye alla Griglia
Op een
bedje van rucola en tomaatjes.
€21,75
Filetto di Maiale La Focaccia
Varkenshaas
met bospaddenstoelen, room en truffel.
€21,50
Misto di Carne dello Chef
Mix
van kip, ossenhaas, lams, rib eye, salsiccia van de grill.
€26,50
Pesce (vis)
Spigola al Forno
Gegratineerde
zeebaarsfilet met paprika, tomaat, olijven en kappertjes.
€23,75
Salmone al Dragoncello
Zalmfilet
met dragon en room.
€23,50
Salmone La Focaccia
Zalmfilet
met pancetta, anjovis, knoflook, room en citroen.
€23,50
Gamberoni Procidana
Garnalen
met knoflook, tomaat en rode peper.
€24,50
Gamberoni al Brandy
Garnalen
met brandy en room.
€24,50
Frittura di Gamberi, Calamari & Ansjovis
Gefrituurde
garnalen, inktvis ringen en ansjovis.
€24,75